Μπρατισλάβα: Εξερευνήστε την πόλη με τα πόδια.

Η Μπρατισλάβα είναι η πρωτεύουσα της Σλοβακίας και η μεγαλύτερη της σε πληθυσμό πόλη. Μια επίσκεψη μπορεί να πείσει και τους πιο δύσπιστους. Η πόλη είναι πανέμορφη και αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη της κεντρικής Ευρώπης. Η Μπρατισλάβα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πόλη της μουσικής. Στο παρελθόν πέρασαν από εδώ πολύ σημαντικοί μουσικοσυνθέτες, μεταξύ των οποίων ο Μότσαρτ, ο Μπετόβεν και ο Ρουμπινστάιν. Επιστρέφοντας στο σήμερα τόσο το μπαλέτο όσο και η όπερα της Σλοβακίας του Εθνικού Θεάτρου φημίζονται για τις εξαιρετικές παραστάσεις που ανεβάζουν, αλλά και φιλοξενούν.

Τα αξιοθέατα που μπορεί κανείς να δει είναι αμέτρητα και άξια θαυμασμού. Ο χρόνος των διακοπών, όμως, δεν είναι ποτέ αρκετός. Η Μπρατισλάβα, φημίζεται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της διακόσμηση. Πολύχρωμα κτήρια παντού, δίνουν χρώμα στην πόλη και μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Η πόλη, ωστόσο, είναι βγαλμένη από άλλη εποχή. Αμέτρητα κάστρα και παλάτια, τα οποία ταξιδεύουν τους επισκέπτες και δίνουν την δική τους πινελιά στην εικόνα της πόλης.

Υπάρχουν κάποια αξιοθέατα που δεν γίνεται να μην τα επισκεφτεί κάποιος που θα θέλει εξερευνήσει την πόλη. Ας δούμε, λοιπόν, τα πέντε κυριότερα εξ΄αυτών..

Hotel Set Μπρατισλάβα
από Πάφος
27-06-2020 3 βράδια
από 293

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!