Μαρακές: 5 σημεία που αξίζουν την επίσκεψη σας!

Το Μαρακές, αποτελεί μία πανέμορφη πόλη που δεσπόζει στο νοτιοδυτικό Μαρόκο και προσελκύει ετησίως εκατομμύρια επισκέπτες, λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς του και της μοναδικής αύρας του. Αρκετές φορές μπορεί να έτυχε να ακούσετε να το αποκαλούν ως η »Κόκκινη Πόλη». Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί στο Μαρακές θα βρείτε τεράστιες αγορές με μπαχάρια και υφάσματα, ζωντανούς κήπους, όμορφα παλάτια και επιβλητικά τζαμιά.

Στην «Κόκκινη Πόλη», έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία. Θα περιπλανηθείτε στους φωτεινούς της δρόμους και θα γνωρίσετε μία άλλη – πιο ιδιαίτερη – κουλτούρα. Θα θαυμάσετε από κοντά τα αξιοθέατα, τα οποία ξεχωρίζουν ένα προς ένα. Θα νυχτοπερπατήσετε στα πιο γκλάμουρους μαγαζιά, είτε για φαγητό, είτε για ποτό και θα απαθανατίσετε τις ωραιότερες στιγμές σας υπό τον ήλιο που καίει στο Μαρακές.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε από κοντά την όμορφη αυτή πόλη, ξεκινώντας από τα βασικά. Για αρχή, πάμε να δούμε 5 από τα μέρη που ξεχωρίζουν και σίγουρα αξίζουν την επίσκεψή σας.

Hotel Agdal Μαρακές
από Θεσσαλονίκη
02-11-2018 3 βράδια
από 305

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!