Μήλος: 5 από τις 75 παραλίες της.

Η Μήλος είναι ένα ηφαιστειακό ελληνικό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ το σχήμα »πετάλου» που έχει το νησί, σε συνδυασμό με τις πολλές παραλίες και καταλύματα, το καθιστούν πόλο έλξης τουριστών. Γνωστό ως το «Νησί των Χρωμάτων» χάρη στα σμαραγδένια νερά του και τα κτήρια του βαμμένα σε ζωντανούς τόνους, το νησί της Μήλου είναι γεμάτο ομορφιές.

Εκεί ανακαλύφθηκε το περίφημο σε όλο τον κόσμο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου. Επίσης το αρχαίο θέατρο, οι κατακόμβες, οι ανεμόμυλοι στο χωριό Τρυπητή, και τα ηλιοβασιλέματα κινηματογραφικής ομορφιάς που μπορεί να θαυμάσει κανείς, μετατρέπουν το νησί αυτό σε έναν από τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς και ταυτόχρονα από τους πιο γαλήνιους.

Η Μήλος εκτός από τους κρυμμένους της θησαυρούς, διαθέτει και δεκάδες παραλίες που προσφέρουν μία ποικιλία χρωμάτων και πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς άμμου, πέτρας και κοχυλιών. Συγκεκριμένα το νησί θεωρείται ότι έχει 75 παραλίες και μερικές από τις πιο όμορφες των Κυκλάδων.

Ωστόσο εμείς θα σας παρουσιάσουμε συνοπτικά 5 από τις καλύτερες παραλίες της Μήλου, αφού ούτε μια μέρα ολόκληρη δεν θα μας έφτανε για να περιγράψουμε την απαράμιλλη ομορφιά όλων των παραλιών της!

Moschoula Rooms Μήλος
από Αθήνα (Πειραιά)
18-10-2019 3 βράδια
από 204

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!